DruštvoVesti

Uspešna poslovna godina u znaku najmlađih

Uspešna poslovna godina za preduzeće ”Novi Pazar – put” simbolično je okončana u znaku najmlađih. Organizovana je pozorišna predstava za najmlađe, kojima su uručeni novogodišnji poklon paketići.

Osim mališana iz Novog Pazar, poklone su dobili najmlađi stanovnici Kraljeva, Sjenice, Raške i Tutina.

Za ovu priliku preduzeće ”Novi Pazar – put” angažovalo je glumce beogradskog Udruženja ”Čiča Mičino pozorište”. Na oduševljenje prisutnih mališana oni su za njih izveli pozorišnu predstavu pod nazivom ”Deda Mrazu u novogodišnjoj noći moraramo pomoći”.

deda mrazu u novogodišnjoj noći moramo pomoći

”Kao i svake godine do sada organizovali smo dodelu pokolon paketića deci naših zaposlenih. Istovremeno smo uspeli da obezbedimo i poklon paketiće za pet centara za socijalni rad. Takođe, i organizovanje dečijih predstava nam prerasta u tradiciju. To je najbolji način da obeležimo kraj još jedne uspešne poslovne godine”, izjavio je direktor pravne službe preduzeća Aladin Melajac.

Ove godine preduzeće Novi Pazar put obezbedilo je 600 paketića. 350 je uručeno u Novom Pazaru, odmah nakon predstave, najpre štićenicima Centra za socijalni rad, a potom i deci zaposlenih radnika. Preostalih 250 paketića distribuirano je centrima za socijalni rad u Kraljevu, Raški, Sjenici i Tutinu.

S.Lj.

 

Podeli