DruštvoVesti

Lončar se vraća u redove “sokola”, ali najprije meč sa Partizanom

Najbolja selekcija Crne Gore odigraće u novembru dvije prijateljske utakmice protiv nacionalnih timova Slovačke i Slovenije.

Meč Crne Gore i Slovačke igra se 17. novembra na Gradskom stadionu u Podgorici s početkom u 18h. Tri dana kasnije, na stadionu Stožice u Ljubljani od 15 h igra se duel između Slovenije i Crne Gore.

Prvi put u nacionalnom timu biće Dušan Bakić, napadač Dinama iz Minska. Poslije pauze u redove “sokola” vraća se Stefan Lončar, vezista Novog Pazara.

“Pratimo sve igrače koji imaju pravo nastupa za nacionalni tim. Na osnovu analiza njihovih igara i potreba reprezentacije za ova dva meča, priliku da budu s nama i pokažu koliko mogu doprinijeti nacionalnom timu dobili su Bakić, koji će prvi put biti član seniorske reprezentacije i Lončar, koji već ima iskustvo u seniorskoj selekciji i dva upisana nastupa”, rekao je Radović.

-Posljednje kolo u Super ligi Srbije u ovoj godini-

Prije odlaska u prijestonicu Crne Gore, Lončar će sa fudbalerima Novog Pazara u nedjelu odigrati meč posljednjeg 19. kola prvog dijela Super lige Srbije u Beogradu protiv Partizana.

Autor: Aleksandar N.

Foto: FKNP

Podeli