DruštvoVesti

Gradonačelnik Biševac i ove godine primio penzionere, uručio zahvalnice i poklone

Gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac, ugostio je na tradicinalnoj svečanosti u Kulturnom centru generaciju radnika Gradske uprave, javnih preduzeža i ustanova, a koji su okončali radni vijek i otišli u zasluženu penziju. U znak zahvalnosti njima su uručene zahvalnice i simbolični pokloni.

Za generaciju radnika Gradske uprave, Doma zdravlja, javnih komunalnih preduzeća “Gradska čistoća”, “Vodovod i kanalizacija”, Javnog preduzeća za uređivanje građevisnkog zemljišta, Parking servisa, arhiva “Ras”, PU “Mladost”, i drugih, upriličen je tradicionalni prijem u znak zahvalnosti za učinjeno tokom dugog radnog vijeka, bila je to i prilika da se onima koji su dali doprinso zajednici poželi da uz dobro zdravlje dugo troše svoje penzije.

„Zvačino smo im poželjeli srećan odlazak u penziju. Ovo je jedini način da im zahvalimo na svemu što su kroz godine rada, poštujući kolektiv i svoje radno mjesto, uradili za grad i mlade generacije. Primjer su mlađim kolegama kada je riječ o odnosu prema poslu i zalaganju. U tom smislu možemo reći da je i ova generacija koju ispraćamo u peziju trasirala put novim snagama ka zajedničkom cilju, razvoju grada“, poručio je gradonačelnik, Nihat Biševac.

Današnji prijem je gest kojim se potvrđuje težnja Grada, da se vodi podjednaka briga o građanima svih životnih dobi, zaključak je penzionera sa kojima smo razgovarali.

A.N.

 

 

Podeli