Obele┼żen Dan sektora za vanredne situacije

U povodu obele┼żavanja Dana Sektora za vanredne situacije i Slave vatrogasaca-spasilaca na platou ispred vatrogasnog doma u Ulici Miodraga Jovanovi─ça odr┼żana je prezentacija materijalno-tehni─Źkih sredstava. Na─Źelnik Odeljenje za vanredne situacije u Novom Pazaru Darko Beli─ç ka┼że da je tokom pro┼íle godine u tu slu┼żbu primljeno 6 novih vatrogasaca, te da je ona i u materijalno tehni─Źkom smislu sve spremnija da odgovori raznim izazovima.

Na─Źelnik Odeljenja za vanredne situacije Darko Beli─ç isti─Źe da izazovi uvek postoje, ali da su postoje─çim tehni─Źklim kapacitetima vatrogasci-spasioci spremni odgovore svim zahtevima.

ÔÇťIzlo┼żili smo deo tehnike i mogu re─çi da se konstantno vr┼íi njeno obnavljanje, nabavka novih vozila i sredstava kako bi bili efikasni u za┼ítiti na┼íih gra─Ĺana, kako li─Źnoj tako i imovine. ─îim imamo novu tehniku, opremu i konstatno prijem novih vatrogasaca svakako se rad pobolj┼íava iz godine u godinu tako da smo spremni i za ozbiljnije intervencijeÔÇŁ, ka┼że Beli─ç

Osim gra─Ĺana, ─Ĺaci ┼íkola u Novom Pazaru organizovano su do┼íli da se upoznaju sa radom ovog odeljenja.

U toku pro┼íle godine primljeno je ┼íest vatrogasaca u okviru vatrogasno-spasila─Źkog bataljona Novi Pazar. Odjeljenje za vanredne situacije ima 83 radnika ra─Źunaju─çi Sjenicu i Tutin, a vatrogasaca spasilaca je 65. Beli─ç je rekao da se konstantno vr┼íi prijem novih vatrogasaca, ali I obnavlja mehanizacija ┼íto doprinosi boljoj bezbednosti gra─Ĺana.

Podeli