Sport

Lončar o dočeku navijača: Pričali smo između sebe, tako nešto niko nije doživeo

Kapiten fudbalera Novog Pazara Stefan Lončar rekao je da je fenomenalan osećaj biti prvi na tabeli, kao i da je doček navijača posle pobede nad Radničkim 1923 u Kragujevcu (3:1) nešto što nikada nije doživeo.

“Dobili smo utakmicu za koju smo znali da će biti teška. Slušao sam priče kako se radi o starom rivalstvu i velikom derbiju. Oduševljeni smo što smo uzeli bodove, nismo došli po samo jedan. Tako uvek igramo”, rekao je Lončar za Dnevnik Radio televizije Novi Pazar.

“Što se dočeka tiče, komentarisali smo između sebe da se tako nešto verovatno nikome od nas nije desilo. Kao da smo osvojli ne znam šta, toliko ljudi je došlo da pozdravi naših sedam uzastopnih pobeda i prvo mesto do utakmice sa Crvenom zvezdom, s kojom igramo u nedelju. To je neopisivo. Potom je usledila zajednička večera i proslava, ali sve što smo uradili se zaboravlja jer znamo ko je Zvezda”, dodao je on.

On je ocenio da će njegovom timu mnogo nedostajati podrška, s obzirom da će Džaizkoin arena peti put ove sezone biti prazna zbog kazne FSS.

“Realno je da ako sada dajemo 100 odsto od sebe ili nešto više, sa navijačima protiv Zvezde bismo izašli na 400 ili 500 odsto. Dajem banalan primer, ali stvarno bi osećaj bio neverovatan kad bismo imali pun stadion. Zahvalan sam svima koji su nas dočekali i posebno našim navijačkim grupama – Ekstremima i Torcidi Sandžak”, kazao je Lončar.

Novi Pazar je prvi u Super ligi Srbije sa 21 bodom, dok Crvena zvezda na drugom mestu ima bod manje, ali i dve utakmice manje.

M. Minić

Podeli