Sport

Gaćinović pred Javor: Verujem u tim Novog Pazara

Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da očekuje dobru utakmicu protiv Javora u Ivanjici, ali i pozitivan rezultat njegove ekipe na tom gostovanju.

“Verujem u moj tim, koji daje sve od sebe i pristupa isto treningu ili bilo kojem protivniku. Javor je opasan protivnik. Ivanjičani su veoma agresivni. Bili su bolji od Partizana u prvom poluvremjenu, a forsirali su prešing koliko su mogli. Malo je nedostajalo da u prošlom kolu pobede TSC u Bačkoj Topoli. I mi igramo na sličan način”, rekao je Gaćinović.

Uoči trećeg kola Super lige Srbije, Javor je 13. na tabeli sa jednim bodom, dok je Novi Pazar na 15. mestu bez osvojenog boda.

“Igrača Javora Milana Marčića trenirao sam u Subotici. Voleo bih da ga imam jer timu daje ton i ritam. Tu su i Luka Gojković, Eliomar Silva, Luka Luković i Petar Gigić, koji je u dobroj formi. Sa Normanom Kembelom, Ibrahimom Tankom i Markom Maletićem, imaju i kvalitet i na klupi”, ocenio je Gaćinović.

“Prezadovoljan sam kako treniramo. Ima igrača koji su trenutno na 80, ali i 100 ili 120 odsto mogućnosti. Samo jedan rezultat nam treba, rezultat koji smo zaslužili. Bićemo bez povređenog Luke Ratkovića, ali nam se vraća Mitar Ergelaš”, dodao je on.

Javor i Novi Pazar igraju u petak od 20 casova na Stadionu kraj Moravice.

M. Minić

Podeli