Mladi SDP-a farbali ogradu groblja Gazilar

Predbajramsko ─Źi┼í─çenje grada Novog Pazara uveliko traje. ┬áUre─Ĺuju se groblja, ─Źiste se i peru ulice, ure─Ĺuje kompletno zelenilo u gradu. U spremanje Novog Pazara uklju─Źili su se i ─Źlanovi Foruma mladih Sand┼ża─Źke demokratske partije.

Kako bi bili korisni dru┼ítvenoj zajednici, ─Źlanovi Foruma mladih Sand┼ża─Źke demokratske partije do┼íli su na ideju da ofarbaju najo┼íte─çenije delove ograde na groblju Gazilar. Predsednik ove politi─Źke omladinske organizacije Tarik Rupi─ç ka┼że da se mladi SDP-a trude da organizuju brojne akcije sa ciljem da gra─Ĺanima ulep┼íaju javne povr┼íine. Mladi SDP-a ─çe na farbanju ograde raditi I sutra.

─îlanica Foruma mladih SDP-a Aida Dragolov─Źanin ka┼że da se mladi ove partije uvek za ovakve I sli─Źne akcije odazivaju u velikom broju.

─îlanovi Foruma mladih pre nekoliko dana su ekipama JKP ÔÇťGradska ─Źisto─çaÔÇŁ ─Źistili i izleti┼íte u Bori─çima na putu prema ─Éur─Ĺrevim stupovima. Kako ka┼żu nastavi─çe da u─Źestvuju u svim akcijama, jer je cilj Foruma mladih SDP-a da rade na razvoju dru┼ítvene zajednice.

Podeli