DruštvoVesti

Počela letnja sezona na Kopaoniku

Letnja  sezona na Kopaoniku počela je 24. juna, kada su  “Skijališta Srbije” počela sa letnjim režimom rada. I ove sezone na Kopaoniku je posetiocima na raspolaganju niz atraktivnih letnjih sadržaja, raznovrsnijih nego u toku zimske sezone. U tropskim letnjim danima, planina je prava oaza svežeg vazduha i prijatnih temperatura.

Letnje skijanje, bob na šinama, avantura park, teretana na otvorenom, tjubing, zip-lajn, mountain cart, planinski biciklizam, alpinizam, paraglajding, streličarstvo, jahanje konja, panoramsko razgledanje žičarom i gondolom, pešačke ture, rafting Ibrom, samo su neki od sadržaja koji su posetiocima Kopaonika na raspolaganju.

Radno vreme sadržaja na Kopaoniku je od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a od petka do nedelje od 10 do 17.  Gondola Brzeće – Mali Karaman počela je sa radom danas  i radiće petkom, subotom i nedeljom u periodu od 10 do 16.30. Od prošle letnje sezone omogućena je panormanska vožnja šestosedom Karaman greben i gondolom Brzeće – Mali karaman. Na taj način su Brzeće i centar Kopaonika međusobno povezani. Pored ove dve žičare, svaki dan radi i četvorosed Pančićev vrh.

 

Senada Kalić

 

Podeli