DruštvoVesti

Humanitarni turnir u košarci: Pomozimo Tariku

Humanitarni turnir u košarci “Pomozimo Tariku”, održan je večeras na privatnom terenu u naselju Jalija. Organizovao ga je humani mladi Novopazarac Đorđe Pantović. Nije Tarikov drug, nije ga čak ni poznavao lično, ali je želeo da, zajedno sa svojim drugarima, doprinese Tarikovom ozdravljenju.

Turnir je organizovan tako što su učesnici uplatili novac na žiro račun za Tarika, a svi posetioci su imali priliku da ostave dobrovoljni prilog, kako bi Tarik Malmudirović što pre prikupio neophodnih 100 hiljada evra za transplantaciju jetre u Turskoj.

“Želim da zahvalim Tariku što je prisustvovao turniru. Želim mu brzo ozdravljenje i nadam se da će sve ovo ubrzo svima nama ostati u sećanju kao lepa uspomena na uspešnu akciju i druženje”, izjavio je mladi humanitarac Đorđe Pantović.

Za lečenje dvadesetdvogodišnjeg Tarika Malmudirovića iz Novog Pazara do sada je prikupljeno 45 odsto neophodnih finansijskih sredstava. Tarik se nada da će u narednih mesec dana uspeti da sakupi potrebnu sumu novca, kako bi što pre otputovao u Tursku na lečenje. Uzda se u humanost  Novopazaraca ali i svih dobrih ljudi.

S.Lj.

 

Podeli