Sivić pred Radnik: Da nastavimo impozantnu seriju (nedelja, 14.25)

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da su njegovi igrači zaboravili ubedljiv poraz od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije i da se okreću borbi za opstanak u Super ligi Srbije i meču protiv gostujućeg Radnika.

“Ti isti momci su nas u prethodnom periodu mnogo puta obradovali. I oni imaju pravo na loš dan. Taj bonus smo iskoristili u sredu. Nismo bili na nivou, ali stavili smo tačku. Ovi momci zaslužuju poštovanje i veliku podršku u nedelju”, rekao je Sivić.

Uoči šestog kola plej-auta, Radnik iz Surdulice vodeći je u toj grupi i ukupno deveti među superligašima sa 45 bodova, pa je obezbedio opstanak u elitnom rangu.

Novi Pazar je četiri pozicije slabije rangiran i ima 38 bodova, ali i šansu da pobedama u preostala dva kola izbegne baraž za opstanak sa nekim od prvoligaša.

“Kada sam došao, to je bila nemoguća misija. Napravili smo sjajne stvari i impozantnu seriju. Imamo strahovitu želju da tako nastavimo. Novi Pazar u poslednje vreme ne pobeđuje često ekipu Radnika i planiramo da prekinemo tu tradiciju”, naveo je Sivić.

“Bićemo potpuno spremni. Svesni smo momenta. Očekujemo veliku podršku naših vernih navijača, koji su nas pratili svuda”, dodao je on.

Novi Pazar i Radnik igraju u nedelju od 14.25 na Džaizkoin areni, a ulaz na tribine je slobodan.

M. Minić

Podeli