Sport

Novi Pazar vodeći u Bokserskoj ligi Srbije

Bokseri Novog Pazara ostvarili su četiri pobede u šestom kolu Bokserske lige Srbije u Šidu, uz trijumf bez borbe juniora Pavla Beševića u kategoriji do 66 kilograma, pa su trenutno vodeći na tabeli.

Prekidom u drugoj rundi trijumf je zabeležio Alen Tahirović u duelu sa bokserom Omladinca iz Beograda Mihajlom Dmitrašinovićem u seniorskoj kategoriji do 80 kilograma, dok je junior Admir Kamešničanin u kategoriji do 48 kilograma jednoglasnom odlukom sudija dobio Miajla Todića iz Voždovca.

U konkurenciji kadeta, Ziko Mašović je kod boraca lakših od 50 kilograma jednoglasnom odlukom sudija savladao Strahinju Samardžića iz pančevačkog Profesionalca, a Muhamed Dupljak je u kategoriji do 70 kilograma prekidom u prvoj rundi pobedio boksera Sombora Milana Vukovića.

U Šidu su nastupili i kadeti Sportskog udruženja borilačkih sportova Pazar Tarik Rašljanin i Emin Dervišević u kategorijama do 46, odnosno do 60 kilograma.

Rašljanin je jednoglasnom odlukom arbitara bio bolji od člana beogradskog Petrosa Uroša Tomaševa, dok je Dervišević prekidom u prvoj rundi izgubio od predstavnika Bokserskog kluba Jovan Kursula iz Varvarina Vasilija Đurđevića.

Javni seniorski sparing u Šidu u kategoriji do 80 kilograma odradili su Ahmed Mavrić iz Novog Pazara i Somborac Vladimir Gubaš.

M. Minić

 

Podeli