VestiZabava

Konstrakta će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije

Posle napetog glasanja žirija i publike na Pesmi za Evroviziju trijumfovala je pevačica Konstrakta i sa svojom pesmom “In corpore sano” predstavljaće Srbiju u maju u Torinu.

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pobedila je sa originalnom numerom In corpore sano u napetoj konkurenciji 18 finalista, koji su izborili plasman kroz dva polufinala u četvrtak i petak.

„U mojoj glavi je agonija. Moram da složim utiske sa samom sobom i da svarim sve što se desilo“, iskreno je rekla Konstrakta za portal RTS-a, ali i otkrila koja je tajna pobede u „Pesmi za Evroviziju“.

Dok su se čekali glasovi publike u revijalnom delu uz pratnju RTS-ovog orkestra nastupili su naši poznati pevači Knez, Tijana Bogićević, Jelena Tomašević, Sergej Ćetković, Lena Kovačević, Boris Režak, Kiki Lesendrić, Srđan Marjanović, Alen Ademović.

U duhu domaćina narednog „Evrosonga“ oni su izveli popularne italijanske pesme i hitove Felicità, Mamma Maria, Gloria, Se bastasse una canzone, Donna con te, Senza giacca e cravatta, Laura non c’è…

Spisak takmičara:

– Naiva – Skidam

– Orkestar Aleksandra Sofronijevića – Anđele moj

– Gift – Haos

– Zejna – Nema te

– Tijana Dapčević – Ljubi, ljubi doveka

– Lift – Drama

– Gramophonedzie – Počinjem da ludim

– Zorja – Zorja

– Aca Lukas – Oskar

– Zoe Kida – Bejbi

– Sara Jo – Muškarčina

– Ana Stanić – Ljubav bez dodira

– Biber – Dve godine i šes dana

– Angellina – Origami

– Chegi & Braća Bluz bend – Devojko sa plamenom u očima

– Ivona – Znam

– Marija Mikić – Ljubav me inspiriše

– Konstrakta – In corpore sano

 

Izvor: RTS

Podeli