PolitikaVesti

Ljajić u Prijepolju: Mi smo stranka koja daje šansu mladima

U prepunoj sali Doma kulture Prijepolje, večeras je izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih Sandžačke demokratske partije u Prijepolju. Takođe, predstavljeni su i novi članovi stranke.

Skupštini je prisustvo osnivač i lider SDP-a i predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić.

U radnom delu Izborne skupštine, održane 17. februara, izabrano je novo rukovodstvo Foruma mladih Sandžačke demokratske partije u Prijepolju, koje je večeras predstavljeno.

Za predsednika Foruma mladih SDP Prijepolje izabran je Emir Hamzić, dok je na mesto potpredsednice imenovana Saida Mujezinović.

Izabrani članovi predsedništva su Elvin Banjica, Ajla Hamzić, Amina Rizvić, Ensar Turković, Saida Šehović, Said Memović.

Uspeh u radu novoimenovanom rukovodstvu Foruma mladih poželeo je predsednik OO SDP Prijepolje Esad Hodžić.

Osnivač i lider Sandžačke demokratske partije i predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić na sastanku u Prijepolju, između ostalog poručio da je SDP stranka koja daje šansu mladima.

“To smo pokazali u Novom Pazaru sa direktorima i pomoćnikom gradonačelnika, a to ćemo uvesti i u sve ostale gradove gde participiramo u vlasti. SDP je stranka srednjeg puta, koji nije lak i nije jednostavan, ali drugog puta nema. Ovoliko mladih ljudi retko koja stranka može imati” poručio je Ljajić.

On je piručio da su vrata Sandžačke demokratske partije otvorena svima.

“Važno nam je da animiramo ljude za ove izbore. Mi smo na koalicionoj listi i naš je interes da lista za koju mi trebamo dati doprinos pobedi” kazao je Ljajić.

Na svečanosti su predstavljeni i novi članovi stranke koji su Sandžačku demokratsku partiju prepoznali kao organizaciju uz koju mogu napredovati, ostvariti svoje vizije, istovremeno pomažući društvenoj zajednici.

Od poslednje Skupštine Foruma mladih Sandžačkoj demokratskoj partiji u Prijepolju pristupio je značajan broj novih mladih ljudi.

 

Senada Kalić

 

Podeli