Sport

FK Novi Pazar: Gradski stadion ubuduće Caizcoin arena

Fudbalski klub Novi Pazar objavio je večeras da je potpisao sponzorski ugovor do kraja sezone sa kompanijom “Caizcoin” (Džaizkoin) iz Švajcarske i da će Gradski stadion ubuduće nositi ime Caizcoin arena.

“Kompanija Caizcoin bavi se trgovinom istoimene kriptovalute zasnovane na principima islamskog bankarstva i sponzor je najvećih klubova iz Španije, Nemačke i Turske. Potpisali smo najveći sponzorski ugovor u istoriji kluba i oni su postali naši najveći pojedinačni sponzori. To je plod rada ljudi iz naše uprave”, saopštili su Pazarci.

Oni su dodali da će ugovor biti produžen na još godinu dana i značajno uvećan, ako Novi Pazar izbori opstanak u Super ligi Srbije.

“Ovim ugovorom imaćemo finansijsku stabilnost i mogućnost da se ravnopravno takmičimo sa klubovima iz gornjeg dela tabele, a kompanija ‘Caizcoin’ dobila je pouzdanog partnera za razvoj svojih projekata”, naveli su u Novom Pazaru.

Novopazarci su najavili da će ugovor o saradnji biti ozvaničen tokom februara na stadionu Novog Pazara, kada će tog superligaša posetiti delegacija kompanije “Caizcoin”.

M. Minić

Podeli