DruštvoVesti

AMSS: Oprez zbog poledice i odrona

Vozačima na putevima u Srbiji preporučuje se oprezna vožnja posebno na deonicama gde postoji rizik od klizavih kolovoza i odrona, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Zbog odrona je obustavljen saobraćaj na putu Brodarevo – Gostun, a alternativni pravac je preko Jabuke, saopštilo je preduzeće Putevi Srbije.

Odrona ima na Đerdapskoj magistrali, pored Ibra, Drine i Morave, na teritoriji Užica i Nove Varoši, u Sićevačkoj i Grdeličkoj klisuri, navedeno je u saopštenju.

Oprez se preporučuje i na deonicama na kojima su u toku radovi, ali i na putevima pored reka, u kotlinama, klisurama i na mostovima gde je moguća poledica.

Na putevima na teritoriji Raške, Novog Pazara, Ribarića, Mionice, Vladičinog Hana, Surdulice, Bujanovca i Končulja, Vlasinskog jezera, Tgovišta, Tutina, Jošaničke Banje, Kraljeva, Ivanjice i Predejana ima raskvašenog snega na kolovozu.

I dalje su na snazi zabrane za kamione s prikolicom i šlepere na pojedinim putevima na teritoriji Sjenice, Novog Pazara, Mionice, Šapca, Valjeva, Krupnja, Jošaničke Banje, Loznice, Povlena, Kopaonika, Goča, Raške i Tutina.

Prema informacijama granične policije na graničnim prelazima jutros nije bilo zadržavanja vozila ni na putničkim ni na teretnim terminalima.

Izvor:Beta,Foto: Beta/Dragan Gojić

Podeli