DruštvoVesti

Pomoć porodici Mojsilović

U okviru humanitarnih aktivnosti predstavnici Gradskog odbora Srpske napredne stranke obradovali su i porodicu Mojsilović iz sela Kovačevo. Kupljen im je nov televizor, a deca su dobila novogodišnje poklon pakete.  Preduzeće Novi Pazar – put je ovoj porodici obezbedila stolariju koja im je nedostajala, fasadu, a urađen je I plato ispred kuće.

U selu Kovačevo kod Novog Pazara žive bliznakinje Tijana i Emilija. Cerebralna paraliza im je  dijagnostikovana na rođenju. Ove dve devojčice su operisane, ali njihovo lečenje i dalje traje. Kuću su napravili uz pomoć dobrih ljudi. Predstavnici Gradskog odbora su posetili porodicu Mojsilović. Ovom prilikom doniran im je televizor, a za decu poklon paketi.

Humanitarnu akciju “Pomozi komšiji” gradski odbor Sprpske napredne stranke već godinama sprovodi. Paketi pomoći stigli su do brojnih porodica, a kako kažu nastaviće da pomažu I ubuduće.

Bliznakinjima Tijani I Emiliji je i dalje potrebna naša pomoć kako bi stale na svoje noge. Kako je rekla njihova majka Elida Mojsilović akcija prikpljanja pomoći za dodatne tretmane i dalje traje. Preko fondacije Budi human na 3030 poslati broj 523, jer i jedna poruka je za ove dve devojčice velika pomoć.

 

 

Podeli