DruštvoVesti

Specijalnoj bolnici Novopazarska banja donacija i pokloni od Otvorene ruke i Sevapa

Volonteri humanitarnih organizacija Otvorena ruka i Sevap posetili su Specijalnu bolnicu Novopazarska banja. Oni su pacijente koji se nalaze na trajnom smeštaju obradovali poklon paketima,a bolnici donirali računar.

Predstavnici Otvorene ruke i Sevapa nikada ne zaboravljaju i pacijente koji se nalaze na trajnom smeštaju u Novopazaraskoj Banji. Poklon paketima, ali i pažnjom i druženjem, volonteri ove dve humanitarne organizacije ulepšali su im dan.

“Ovo je bila prilika da se upoznamo sa radom i uslovima u kojima borave pacijenti Specijalne bolnice Novopazarska banja. Kao znak pažnje uručili smo im pakete pomoći. Pidžame I veš obezbedio je Mizan, a slatkiši su kupljeni uz pomoć škole fudbala Pazar juniors”, rekla je ispred humanitarne organizacije Sevap Nejra Škrijelj.

Ovakav vid pažnje je veoma važan za pacijente koji se nalaze na trajnom smeštaju u Specijalnoj bolnici Novopazarska banja . Ovom prilikom obezbeđen je i računar za bolnicu, koji im je bio neophodan za rad. Ispred Specijalne bolnice Novopazarska Banja Subhija Šabović zahvalila je donatorima što uvek misle na pacijente, ali I na osoblje.

Otvorena ruka i Sevap i u narednom periodu nastaviće da pomažu  sa ciljem da obraduju što veći broj ljudi.

 

Podeli