PolitikaVesti

200 mladih večeras u SDP-u, Ljajić: ”Mladi su nova energija SDP-a”

’’Dobrodošli u SDP porodicu. Pokazalo se da je naša politika, politika koju je vodila Sandžačka demokartska partija pobedila i da ideje koje ova stranka baštini pobeđuju i da se pokazuju kao ispravne”  ovim rečima osnivač SDP-a Rasim Ljajić obratio se večeras mladima koji su ozvaničili svoje članostvo u Sandžačkoj demokratskoj partiji.

Svečanosti uprilličenoj tim povodom prisustvovalo je više od 200 mladih, od kojih su preko 150 od večeras i zvanično članovi SDP-a.

Obraćajući se prisutnima Ljajić je istakao da mladi kroz SDP treba da artikulišu i svoje ambicije ali i da daju doprinos zajednici.

”Mi želimo da ovo bude jedan proces, da vi ovde dolazite i borite se za svoje ideje i stavove. Vi treba da imate svoje ambicije, normalno je imati ambicije. Imamo pomoćnika gradonačelnika koji ima 25 godina i nama je potrebna nova mladost, nova energija. Želim da sa vama dobijemo i kreativniju i energičniju stranku”  naglasio je Ljajić.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac koji je mladima poručio da od njih očekuje novu energiju i da oni budu zamajac svetle budućnosti.

”U vama vidim budućnost ove stranke i grada, a članovi Foruma mladih i mladi uvek su bili pokretačka snaga i motor SDP-a. Želim da vam kao gradonačelnik poručim da sve ideje i predloge koje imate slobodno iznosite” poručio je Biševac.

Kao primer uspešnog mladog političara, osnivač SDP-a RasimLjajić novim članovima predstavio je predsednika Foruma mladih SDP stranke i pomočnika gradonačelnika Tarika Rupića.

Kompletan izveštaj sa večerašnjeg događaja u SDP-u na programu RTV Novi Pazar je večeras u 22h.

 

Senada Kalić

 

 

Podeli