Forum mladih SDP-a obeležio Dečiju nedelju

Forum mladih Sandžačke demokratske partije obeležio je Dečiju nedelju. Deci, koja su se danas našla na gradskom šetalištu u Novom Pazaru podeljeni su poklon paketi.
Sandžačka demokratska partija je svakog dana sve brojnija.

Veliki broj mladih pridružuje se ovoj stranci u želji da daju lični doprinos zajednici. Mlada snaga sa novim idejama je uvek dobrodošla, pa je tako oformljena I posebna prostorija za njihovo okupljanje, druženje I nove ideje . U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom članovi Foruma mladih SDP-a odlučili su da obeleže Dečiju nedelju.

Deca koja su se danas našla na gradskom šetalitu dobila su poklon od Foruma mladih Sandžačke demokratske partije uz želje za bezbrižno detinjstvo puno ljubavi. Predsednik Foruma mladih Tarik Rupić kaže da Sandžačka dmeokratska partija vodi računa o svim starosnim kategorijama.

Mladi okupljeni oko ove stranke kažu da se trude da svojim radom, trudom, aktivizmom, omladinsku politiku podignu na još jedan veći nivo. I u narednom periodu organizovaće brojne aktivnosti koje će imati za cilj razvoj njihove lokalne zajednice.

 

Podeli