VestiZabava

Kako izgleda najskuplji doček Nove godine na svetu

Dok većina sveta ovu Novu godinu čeka u kućama, najbogatiji će imati privilegiju da slave u luksuznim hotelima. Najskuplji doček nudi jedan hotel u Dubaiju.

Dubai je poznat kao grad luksuza bez premca, pa ne čudi što je upravo u ovom gradu smešten hotel ME koji nudi najskuplji doček 2021. godine.

Svake godine iz ovog arapskog grada dolaze najveličanstveniji vatrometi – pa je postao jedna od traženih destinacija za doček među bogatima.

ME Dubai, hotel koji na sebi nosi potpis Zahe Hadid, želi da doček ove Nove godine učini zaista opčinjavajućim , tako da su prethodno pomenuti vatrometi za njih mačji kašalj.

 

Superlativni paket za Novu godinu koštaće vas 2.4 miliona dolara, a naravno, dopašće se onim najbogatijim među nama. Kao najskuplji hotelski paket u gradu, on uključuje odsedanje u Suite ME, Bugatti Veyron Grand Sport Roadster, zajedno sa časovnikom iz Jacob & Co Bugatti Chiron kolekcije, piše Luxlife.

Milioni koje ćete potrošiti na ovaj doček uključuju tri noćenja i uspomene za čitav život, pored automobila i ekskluzivnog časovnika. Odsedanje je naravno all-inclusive, a nudi vam obroke za do osam osoba. U cenu je uključen i porez, a otkazivanje aranžmana nije dozvoljeno.

Ipak, ako želite da iskoristite maksimum ovog paketa, a da ne provedete Novu godinu tamo, i to je moguće, jer su datumi fleksibilni, sve dok imate prethodno pomenute milione.

Kako kaže zvanični portparol hotela: “Ovaj paket pomera granice mogućeg, uključujući Bugatti Veyron Grand Sport Roadster, najbrži i najmoćniji roadster u istoriji brenda. Superlativni automobil dolazi sa časovnikom iz Jacob & Co Bugatti Chrion Tourbillon kolekcije, koji je takođe okarakterisan veličanstvenom sirovom snagom i lepotom ovog modela”.

 

Izvor: NovaS

Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia
Podeli