KulturaVesti

“Mali teatar”u Dugi

U Centru Duga od subote 17. oktobra, počinje sa radom škola glume “Mali teatar”. Program škole namenjen je deci i mladima koja imaju želju da kroz igru ali i ozbiljne glumačke zadatke razviju i unaprede svoj talenat.
Program škole glume “Mali tetar”, koji od subote počinje u Centru za decu I omladinu “Duga” obuhvata razne zadatke kroz koje će deca moći da razviju ili unaprede svoje talente,ali I da se približe svetu dramske umetnosti.

Ovo je prvi put da Regionalno pozorište u partnerstvu sa Centrom Duga organizuje školu glume, koji kroz svoje aktivnosti najviše pažnje poklanja najmlađima.

Radionice će voditi glumica Kristina Jevtović, a predavači će biti I njene kolege, kako iz Novog Pazara, tako i iz drugih gradova Srbije.

Predstavnici ovih institucija pozvali su mlade da se prijave za školu glume “Mali teatar”, jer će, kako su istakli, imati mnogo toga korisnog da nauče.

Program škole “Mali Teatar” prilagodjen je za tri uzrasne grupe:
I grupa – 1 – 4 razred
ll grupa – 4 – 8 razred
lll grupa – srednjoškolci

“Prilikom organizacije časova Škole glume “Mali tetatar” vodiće se računa o dezinfekciji i propisanim zaštitnim merama od korona virusa, tako da će deca biti bezbedna u centru Duga”, poručila je direktorka Fatima Durović

“Naučite da razmišljate kao glumci i glumice, lepo i tečno govorite i krećete se kao na sceni! Ovo je prilika da se približite svetu dramske umetnosti, upoznate drugare sa sličnim interesovanjima i dobro se zabavite!Online prijave na Instagramu i fejsubuk stranici Centra Duga
Broj mesta je ograničen na 12 osoba po grupi”, kaže se u saopštenju Centra Duga.

Podeli