Sport

Kolašinac pred TSC: Učinićemo sve da se neporaženi vratimo iz Sente

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da je TSC odličan i iskusan tim, koji je dostojno predstavljao Srbiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali da će njegovi igrači učiniti sve da se neporaženi vrate sa predstojećeg gostovanja ekipi iz Bačke Topole.

“Još jedna teška utakmica, peta u nizu protiv klubova iz Vojvodine. TSC ima izuzetne pojedince. Probaćemo opet da iznenadimo nekom našom igrom, koja je dala rezultate u poslednjih šest kola. U uzlaznoj smo putanji. Računam na sve igrače. Malo ću i osvežiti tim, s obzirom da naredne srede predstoji meč Kupa Srbije sa Čukaričkim”, rekao je Kolašinac.

Uoči 11. kola Super lige Srbije, TSC je 10. na tabeli i ima 14 bodova, dva više od trinaestoplasiranog Novog Pazara.

Pazar je u poslednjih šest kola izgubio samo jednom, a TSC četiri puta, ali je Kolašinac ocenio da je pauza u prvenstvu odgovarala njegovim izabranicima.

“Pitanje je da li bismo se posle velike i teške pobede nad Vojvodinom dovoljno oporavili za TSC. Radili smo po ustaljenom rasporedu, ali bićemo sveži i spremni”, kazao je Kolašinac.

Vezni fudbaler Novog Pazara Nikola Nedeljković naveo je da njegova ekipa najbolje igra protiv kvalitetnih protivnika i da je želja prva ovosezonska pobeda na strani.

“Okosnica TSC-a na okupu je duži niz godina. Borba na sredini terena mogla bi da bude ključ, a rival je tu izuzetno jak. Izdvaja se Saša Tomanovića, koji je čvrst borac i zna da igra fudbal”, dodao je Nedeljković.

TSC i Novi Pazar igraće u petak od 18 časova na Gradskom stadionu u Senti.

M. Minić

 

Podeli