DruštvoVesti

Udruženje “Sevap” pomaže građanima

Uz pomoć donatora Udruženje “Sevap” je do sada podelilo nekoliko stotina paketa sa životnim namirnicama. Novi paketi humanitarne pomoći su spremni i biće podeljeni narednih dana.

Od početka uvođenja vanrednog stanja u organizaciji Udruženja „Sevap“ podeljeno je tri stotine paketa sa osnovnim životnim namirnicama. Kako bi građani  što lakše prebrodili vanredno stanje humanitarnu akciju nastaviće i narednih dana, gde će pomoć u vidu osnovnih životnih namirnica stići do brojnih porodica. Predstavnici Organizacije Sevap ovu humanitarnu akciju sprovde uspešno zahvaljujući brojnim donatorima, koji podržavaju njihov rad.

„Donacije nam svakodnevno stižu i novac se uplaćuje na žiro račun. Akcijom su obuhvaćeni svi bez obzira na versku ili nacionalnu pripadnost “, rekla je ispred ove organizacije Emra  Mehović, koja je apelovala na građane da poštuju mere opreza, te da budu odgovorni prema sebi i drugima.

Iz ove organizacije poručuju da će akcije podele paketa sa osnovnim životnim namirnicama organizovati i ubuduće  shodno potrebama građana.

Podeli