Sport

Kolašinac: Nadam se pozitivnom rezultatu protiv Radničkog (nedelja, 14.00)

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da posle važnog boda u Zemunu na startu drugog dela sezone u Prvoj ligi Srbije očekuje tešku borbu i pozitivan rezultat protiv Radničkog iz Pirota na domaćem terenu, u predstojećoj utakmici 25. kola.

“S obzirom na dvojicu igrača manje u polju, morali smo da uložimo mnogo napora da bismo ostvarili uspeh u Zemunu. Verujem da će naša verna publika da dođe u velikom broju i da će nam pružiti ‘vetar u leđa’, a mi ćemo učiniti sve da upišemo tri boda”, rekao je Kolašinac.

Novi Pazar je trenutno sedmi na tabeli sa 33 boda, koliko je osvojio i osmoplasirani sastav iz Pirota.

“Verujem da ćemo da otklonimo neke nedostatke u igri, koji su bili vidljivi u Zemunu. Zbog crvenih kartona izostaće golman Marko Drobnjak i Miloš Đokić, a parni žuti kartoni izbacili su iz stroja Edina Selimovića. Admir Kecap i Denis Biševac su i dalje roviti, a Nemanja Trajković je van trenažnog procesa”, naveo je Kolašinac.

“U takvoj situaciji, raduje povratak iskusnog veziste Semira Hadžibulića. On i Enver Alivodić bi mogli da našu ekipu povedu do pobede”, dodao je šef stručnog štaba Novog Pazara.

Fudbalska utakmica Novi Pazar – Radnički Pirot na programu je u nedelju od 14 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

Podeli