Kultura

‘’Neka mnogo bitna’’ promovisana u Novom Pazaru

U novopazarskom Medija centru održana je promocija knjige beogradske autorke Ivane Đorđević pod nazivom ‘’Neka mnogo bitna’’. Njen književni prvenac, kako najavljuje autorka, neće biti i poslednji. Pred čitalačkom publikom uskore će se naći i Ivanin roman, koji je već u pripremi.

Ona je novinarka, voditeljka, PR-ka i blogerka. Ne peva niti glumi, ali piše zanimljive priče i tako animira javnost. Posle Beograda, Vrnjačke Banje, Ciriha I Beča, Ivana Đorđević je oduševila i novopazarsku čitalačku publiku.

”Ja pišem čitavog svog života. To je nešto što se možda zna, možda ne zna, ali što se tiče konkretno ove knjige, nastala je kao zbirka kolumni koje sam ja pisala 2,5 godine. Možda je benefit ove knjige što ne morate da je čitate u dahu, a pročitaćete je sigurno. Bavila sam se muško – ženskim odnosima i potrudila se da to predstavim šaljivo komično, da ne bude sve fatalno i finalno, jer u ljubavi i u životu ništa ne treba shvatati suviše konačno, sve može opet”, izjavila je Ivana Đorđević u Novom Pazaru.

Knjiga je namenjena, kako ženama tako i muškarcima, mada je oni uglalvnom čitaju krišom – kaže Ivana.

S.Lj.

Podeli