Kolašinac: Želim sve tri pobede do kraja jeseni

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da će za utakmicu protiv Budućnosti u Dobanovcima, u okviru 21. kola Prve lige Srbije, pokušati da izabere igrače koji će na najbolji način da ostvare njegove zamisli.

“Teška utakmica za nas. Pokušaćemo da se domaćinu suprotstavimo na najbolji način. Pazar je imao dosta povređenih igrača, ali svi su se oporavili i to me je obradovalo na početku rada s ovim timom, koji ima kvalitet”, ocenio je Kolašinac.

On je sredinom sedmice na klupi Pazaraca nasledio Darka Tešovića, a pomagaće mu Aldin Gurdijeljac i Sead Kolašinac, koji su u stručnom štabu zamenili Elvedina Halkovića i Emira Lotinca.

“Pokušaću da ekipu dignem iz letargije. Neke stvari, koje sam video, nisu mi se svidele. Biće promena u sastavu, koncepciji i formaciji. Probaćemo da do kraja jeseni ostvarimo što bolji učinak, a zadovoljiće me tri pobede u preostala tri kola”, naveo je Kolašinac.

“Možda bi i sedam od mogućih devet bodova predstavljalo dobar rezultat. To bi nam donelo priključak sa timovima iz gornjeg doma. Realno, Pazar tu i pripada”, dodao je on.

Novi Pazar je deveti u Prvoj ligi sa 26 bodova, dok je Budućnost na poslednjem, 16. mestu i ima 11 bodova.

“Te ekipe uvek gaje neku svoju nadu i pomrse računa onima što unapred planiraju bodove”, zaključio je Kolašinac.

Za sastav Pazara zbog žutih kartona neće konkurisati jedinio štoper Slobodan Rubežić.

Utakmica u Dobanovcima na programu je sutra od 13 časova.

M. Minić

Podeli