DruštvoVesti

Počeli radovi na raskrsnici Veljka Vlahovića i Prvomajske ulice

Radovi na sanaciji slivničke rešetke na raskrsnici ulica Veljka Vlahovića i Prvomajske su počeli. Saobraćaj u Prvomajskoj ulici iz alternativnih pravaca odvija se normalno u skladu sa Saobraćajnim projektom i postavljenom vertikalnom saobraćajnom signalizacijom. Zatvoren je samo prilaz iz pravca Veljka Vlahovića.

Radovi na raskrsnici ulica 1. Maja i Veljka Vlahovića zbog kojih će režim saobraćaja u narednih dvadesetak dana biti izmenjen započeli su danas. Reč je o radovima na sanaciji slivničke rešetke kišne kanalizacije, koje izvodi JP za uredjivanje građevinskog zemljišta Novi Pazar.Izvršni direktor JP za uređivanje građevinskog zemljišta Igor Novović kaže da će radovi trajati kratko, ali zbog neophodnosti učvršćivanja postavljene konstrukcje ulica mora biti zatvorena 20 dana.

“Važno je napomenuti da je ovaj period odabran zato što je tada frekventnost saobraćaja najmanja. Čekali smo da se završi vreme odmora i naši ljudi iz dijaspore vrate u inostranstvo, čime se broj vozila u gradu drastično smanjuje. Kako smo ranije najavili, radovi na samoj rekonstrukciji trajaće najviše četiri dana, ali će ulazak u Prvomajsku biti zatvoren duže jer beton koji se koristi pri radovima, da bi postigao funkcionalnost, mora da “miruje” najmanje dvadsetak dana”, rekao je Igor Novović, ispred JP za uredjivanje građevinskog zemljišta.

Novović poziva građane da sve probleme komunalne infrastrukture koje rešava JP za uređivanje građevinskog zemljišta prijavljuju dispereska službi .

 

 

 

Podeli