DruštvoVesti

Oaza sporta i rekreacije uskoro još lepša

Rekonstrukcija Sportsko-rekerativnog centra je još uvek u toku.  Trenutno se radi na zameni ivičnjaka izgradnji kišne kanalizacije, ali i na postavljanja asfaltnih staza.

Nakon rekonstrukcije i izgradnje novih sadržaja Sportsko-rekreativni centar postaće elitno mesto u srcu Novog Pazara. U toku je zamena ivičnjaka, rekonstrukcija kišne kanalizacije  i potpuna sanacija asfaltnih staza. Ovo omiljeno mesta građana Novog Pazara je veliko gradilište tokom cele građevinske sezone. Direktor Sportsko-sajamske ustanove Pendik Enes Pljakić kaže da je cilj da sportsko rekrativni centar bude  najlepše mesto u gradu, te da se  stvore bolji uslovi za bavljenje sportom.

Najmlađi su dobili još jedno igralište, ljubitelji malog fudbala rekonstruisan teren, terenI za košarku, odbojku,  u toku je postavljanje sprava za treću teretanu, ali I još mnogo novih sadržaja, koje rekreativci mogu da koriste na sportsko rekreativnom centru.

Novi Pazar je jedan od retkih gradova koji se može pohvaliti bogatom sportskom infrastrukturom.

Do kraja godine u planu je još radova za unapređenje uslova za bavljenje sportom.  Kako bi boravak svima bio što ugodniji, omiljeno mesto Nopazaraca krasiće i sređene zelene površine, ali i preko 250 novih sadnica , što će sportsko rekerativnom centru dati još lepši izgled.

Podeli