DruštvoVesti

Radi se ulica u Novopazarskoj Banji

U Novopazarskoj Banji, radnici preduzeća put za asfalt intezivno pripremaju ulicu dugu preko pola kilometra. Meštani se raduju, što će njihovi infrastrukturni problemi uskoro biti rešeni.
Meštani ovog dela naselja Novopazarska Banja, imali su puno problema sa ovom strmom deonicom puta, sa koje je voda nosila sve, tako da je asfalt bio neminovno rešenje. Ovi radovi im znače mnogo, za decu i za sve ljude koji žive u ovom kraju, a kojih ima preko stotinu.

Meštani se sećaju da je voda sa brda išla i slivala se dvorišta i kuće. Postavljanjem asfalta će , kako kažu, svi njihovi infrastrukturni problemi biti rešeni.
Radove u Novopazarskoj Banji obišli su pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu Nihad Hasanović I direktor Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta Mujo Šaćirović.

Hasanović podseća na veliki broj infrastrukturnih projekta koji su u toku, pa je tako mehanizacija danas radila u Ulici Nurije Pozderca, Dimitrija Tucovića, u Selakovcu, u Ulici Rajka Ackovića,Sutjeskoj a i u Ulici Save Kovačevića, Uporedo se radi na uređenju igrališta za decu I sportkih terena, a na više gradilišta na zemeni vodovodnih instalacija rade I radnici Vodovoda.

Radnici JP Za uređenje građevinskog zemljišta poslednjih dana intezivno rade na obeležavanju horizonatlne i vertikalne saobraćajne signalizacije. Hasanović podseća da je intezitert radova isti, kako na seoskom tako i na gradskom području, te da se radi ravnomerno u skoro svim novopazarskim naseljima.

Podeli