Sport

Popović krenuo s potpuno izmenjenim timom

Košarkaši Novog Pazara počeli su večeras pripreme za predstojeću sezonu, a trener Oliver Popović izrazio je očekivanje da će u narednih nekoliko dana ekipa biti kompletirana.

“Ostala su samo dvojica igrača iz prošlogodišnjeg tima (Tarik Brunčević i Asmir Numanović). Tu je dosta novih lica, a neki su na probi. Za sada imamo osmoricu košarkaša. Nadam se da ćemo se u narednih 10 dana kompletirati”, rekao je Popović.

Novi Pazar su napustili Nemanja Krstić (Solnok), Marko Radonjić (Balkan Botevgrad), Sead Hadžifejzović, Nikola Vujović, Aleksej Nešović, Branimir Berbakov, Mladen Simeunović i Vladimir Bulatović, a prvom treningu nisu prisustvovali ni doskorašnji kapiten Nenad Slavković i povređeni Emin Eminbegović.

S druge strane, novom članu regionalne ABA 2 lige pristupili su bekovi Nikola Korać (Šibenik), Adi Zahiragić (Spars), Milan Vulić (Medijaš) i Altin Islamović (OKK Beograd), te centri Aleksandar Todorović (Zrinjski) i Haris Ćućović (Ilirija).

“Ne treba da se bavimo poređenjem. Krstić i Radonjić su dali svoj doprinos, ali jako je teško pronaći baš takve igrače, posebno visoku trojku poput Krstića. Trudićemo se da napravimo konkurentan tim, a nadam se da smo na pravom putu”, zaključio je Popović.

M. Minić

Podeli