DruštvoVesti

U petak asfalt u Dubrovačkoj 422

U novopazarskom naselju Selakovac u toku su završni pripremni radovi za asfalt u Dubrovačkoj ulici 422.Trenutno je betoniranje trotoara, a meštani sa nestrpljenjem očekuju asfalt, koji je planiran da se postavi u petak.

Bilo da je kiša ili sunce vredni radnici preduzeća Novi Pazar put rade na priprpemi za asfalt na mnogim lokacijama u gradu. U Dubrovačkoj ulici 422 u Selakovcu u toku završni radovi, a trenutno se sređuju trotoari. Asfaltiranje ulice meštani čekaju sa nestrpljenjem, kažu da će imati bolje uslove za život. Planirano je da se asfalt postavi u petak, a žitelji ovog dela grada kažu da će za njih to biti poseban dan, jer su dugo čekali da njihova ulica bude sređena.

U Novom Pazaru trenutno se radi na više od 15 lokacija. Planom za ovu godinu su obuhvaćena mnoga novopazarska naselja, gde će ulice biti asfaltirane, pa se tako u ovom trenutku radi u Selakovcu, Potoku, Ćerimidžinici, Postenju, Jaliji i Selakovacu. Uporedo se radi na uređenju sportskih terena, a na nekoliko gradilišta nalaze se i radnici JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Podeli