Vaš ObjektivVesti

Upoznajte Novi Pazar i okolinu kroz objektiv Suada Crnišanina (FOTO)

Tridesetogodišnji Novopazarac Suad Crnišanin već deset godina svojim fotografijama fascinira ljubitelje arhitekture i prirode, te na kvalitetan način prezentuje sva bogatstva Novog Pazara i okoline i na taj način privlači sve veći broj domaćih i stranih turista da posete ovaj grad.

U fokusu njegovog objektiva su uglavnom priroda i arhitektura.

“Priroda me inspiriše, pejzažna fotografija je moja omiljena vrsta fotografije. Svojim fotografijama iz prirode ukazujem na to šta propuštamo sedeći u nargila klubovima i kafićima. I sam sam kroz fotografiju shvatio kakvim prirodnim bogatstvom smo okruženi”, ističe za portal Radio televizije Novi Pazar Suad Crnišanin.

I za njega Novi Pazar ima nešto posebno i specifičnu lepotu.

“U Novom Pazaru volim da zabeležim scene koje će inspirisati ljude iz Srbije i sveta da dođu i posete naš grad. Mnoge lokacije, prirodu i spomenike islamske i pravoslavne arhitekture posećujem nekoliko puta nedeljno, i tako nastaju neponovljivi moment koji se čuvaju na fotografijama”, kaže Suad.

Fotografije pejzaža, bez ljudi molim.

“Nije da ne umem, ali nemam to umeće da se opustim pred ljudima i da ih fotografišem, pa to i najmanje radim. Najopušteniji sam, i najbolje stvaram u prirodi”, dodaje Suad.

U nastavku vam prikazujemo neke od najlepših fotografija autora Suada Crnišanina…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje tekst (Aleksandar Nićiforović) i fotografije (Suad Crnišanin), nalazi se pod zaštitom važećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta www.rtvnp.rs bez obzira o kojem se mediju radi, obavezno je obezbediti prethodno pisano odobrenje od RTVNP ili autora fotografija. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta www.rtvnp.rs moguće je prenositi pod uslovom da se vidno navede , u adekvatnom obliku, da je ” informacija preuzeta sa sajta http://www.rtvnp.rs/ i obavezom poštovanja Zakona o autorskom i srodnim pravima.

Podeli