Biševac: Putna infrastruktura preduslov privrednog razvoja

”S obzirom da je putna infrastruktura preduslov privrednog razvoja, mi ćemo i ove godine nastaviti sa intenzivnim radovima u tim oblastima”, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac za Odgovor. On je kazao da je planirana realizacija brojnih infrastrukturnih projekata i naglasio da je Gradska uprava otvorena za sve konstruktivne predloge građana. Repriza emisije Odgovor na programu je u subotu od 18 i 30.

”Najavljeno je da trasa koridora 11 prolazi preko Pešteri, ove godine će se raditi nastavak puta od Preljine do Požege, u Crnoj Gori se intenzivno radi, i to su kapitalne stvari za budućnost ovog kraja”, kazao je Biševac.

Podsetio je da je turska kompanija Tašjapi potpisala ugovor sa Vladom Srbije, te da će oni u aprilu početi radove na izgradnji jednog od najlošijih puteva, put Novi Pazar – Tutin.

”Oni su dolazili i našli mesto gde će napraviti svoju asfaltnu bazu. Takođe, razgovarali su sa novopazarskim građevinskim firmama, koje će biti kooperanti i tu će biti dosta posla i za naše firme”, rekao je gradonačelnik Biševac. On je naglasio da će predstojeća građevinska sezona biti još intenzivnija u Novom Pazaru, u odnosu na prošlu, u kojoj su uspešno realizovani brojni infrastrukturni projekti.

S.Lj.

Podeli