DruštvoVesti

Biševac: Prošla godina bila uspešna, ova će biti još uspešnija

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac ocenio je u emisiji Odgovor, koja je na programu večeras od 21 i 30, da je prošla godina bila uspešna za Novi Pazar. Govoreći o razvojnim planovima grada i planiranim aktivnostima, Biševac je najavio da će tekuća godina biti još intenzivnija i uspešnija, u smislu realizacije važnih infrastrukturnih projekata.

Biševac je pozvao sve subjekte, predstavnike političkih stranaka, nevladinih organizacija i građane, da konkretnim predlozima daju doprinos razvoju grada.

”Novom Pazru je potreban povoljan ambijent, koji smo počeli da stvaramo. Treba svi da doprinesemo razvoju takvog ambijenta, koji je veoma bitan za razvoj našeg grada”, poručio je gradonačelnik Biševac.

On je rekao da je početak godine pravo vreme za razmatranje ideja građana, te da će najbolje od njih, kroz javni konkurs koji će uskoro biti objavljen, biti nagrađene.

”Gradska uprava je otvorena za sve predloge, ideje i projekte, koji mogu doprineti razvoju grada. Otvoreni smo i želimo da podržimo kvalitetne projekte, bilo od koga da dolaze, jer svi mi koji volimo Novi Pazar, treba zajedno da doprinesemo njegovom razvoju”, kazao je Biševac.

S.Lj.

Podeli