Sport

Tačka na uspešnu biciklističku sezonu

Biciklistima novopazarskih klubova na svečanoj sednici Biciklističkog saveza Srbije u Beogradu uručeno je ukupno 14 pehara za ostvarenja u 2018. godini.

Od mlađih poletaraca Novog Pazara, Emin Društinac bio je najbolji na drumu i drugi u planinskom biciklizmu, Imran Ahmetović je prvi u planinskom biciklizmu i treći u drumskoj vožnji, dok je Rijad Kurtanović treći u planinskom biciklizmu.

Mlađi poletarci tog kluba osvojili su prvo mesto u drumskom i planinskom biciklizmu, a mlađi kadeti su bez premca u planinskom biciklizmu.

Poletarac Trnave Ali Ćosović zauzeo je drugo mesto planinskom biciklizmu, gde je ekipa tog kolektiva u istom uzrastu bila druga u obe discipline.

Kadet Trnave Nermin Ćatović drugi je u generalnom plasmanu u planinskom, a treći u drumskom biciklizmu, a vicešampionska titula pripala je i kadetima tog kluba u planinskom biciklizmu.

Biciklista ponikao u Trnavi, trenutno član Partizana Admir Kolašinac dobio je pobednički pehar kao najbolji junior u planinskom biciklizmu, dok je u drumskoj vožnji bio drugi.

M. Minić

Podeli