Društvo

Počela euforija pred “najluđu noć”

Nova godina polako se približava. Euforija gde provesti najluđu noć već se oseća među građanima. Turističke agencije nude primamljive destinacije kao i povoljne cene za sve one koji bi ovu noć proveli van Novog Pazara. Pitali smo u agencijama za koje destinacije su sugrađani najviše zainteresovani kao i same građane gde će provesti Novu godinu.

“Naši sugrađani generalno dosta putuju, ali je ove godine pojačana potražnja za  novogodišnjim destinacijama. Najčešće biraju Istanbul, ali i Egipat i na taj način skrate ove hladne dane. Šarm el Šeik je izuzetna ponuda i odlična destinacija za sve one koji u decembru žele 30 stepeni. U našoj ponudi su i mesta koja se nalaze u Srbiji kao što su Kopaonik, Zlatibor i Beograd jer je na tim mestima pripremljen program za Novu godinu. Cena za Šarl em Šeik je 400 evra, za Istanbul se cena kreće od 100 evra u zavisnosti od načina prevoza”, rekao je vlasnik jedne od novopazarskih turističkih agencija, Redžep Korać.

A naši sugrađani koje smo pitali gde će dočekati 2019. godinu imali su različite odgovore. Jedni ne slave Novu godinu i kažu da im je to veče kao i svako drugo. Drugi su rekli da će “najluđu noć” u godini dočekati u krugu porodice.

Brojni ugostiteljski objekti u Novom Pazaru se užurbano pripremaju za Novu godinu.

N. H.

 

 

Podeli