Društvo

Krediti preka potreba

 Svim fizičkim licima banke u Srbiji odobravaju više vrsta kratkoročnih i dugoročnih kredita. Uslovi su različiti od banke do banke ali ima banaka koje daju kredite po izuzetno povoljnim uslovima gde su niske kamatne stope, dugi rokovi otplate i pristupačne rate.

Korisnici kredita mogu biti vlasnici tekućih računa kod određene banke kao i fizička lica koja nisu deponenti banke. Krediti za koje se u poslednje vreme naši sugrađani najviše odlučuju su gotovinski i stambeni krediti. Za ove vrste pozajmice sve se više građani odlučuju zato što većina nije u mogućnosti da sebi za keš na primer obezbedi stan i reši, za neke, ovo životno pitanje.

Za uzimanje kredita, naročito ako su to penzioneri , postoji i limit  kada su godine u pitanju a to znači da poslednja rata u nekim bankama mora biti izmirena sa napunjenih 78 godina i 10 meseci. Ukoliko je kredit osiguran, a korisnik kredita premine pre otplate, otplatiće ga kuća u kojoj je kredit osiguran a ukoliko nije onda kredit moraju otplatiti naslednici.

Sam klijent će odlučiti da li želi ili ne da osigura kredit.

 

B.V.

Podeli