Društvo

Asfalt i u Ulici ”Ruđera Boškovića”

Infrastrukturni radovi u Novom Pazaru i dalje se odvijaju istim intenzitetom, iako je građevinska sezona pri kraju. Danas su asfaltirana i dva kraka Ulice ”Ruđera Boškovića”.

I stanovnici Ulice Ruđera Boškovića dočekali su asfalt ispred svojih kuća. Neki su za javno dobro ustupili i značajan deo privatnog prostora, kako bi, kako kažu, umesto sokaka dobili lepo uređenu ulicu.

Odbornik Sandžačke demokratske partije u Skupštini grada Safet Vesnić najavljuje da će vrlo ukoro svi kraci ove ulice biti pod asfaltom.

”Gradska uprava Novog Pazara podjednako radi u svim delovima grada i sigurno ovo je prva vlast koja poslednjih deset godina, podjednako doprinosi uređenju svih delova grada”, rekao je Vesnić.

Kako ističe pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara, Nihad Hasanović brojna gradilišta biće aktivna sve dok to vremenski uslovi dozvole.

”Samo da ne bude kiše, nastavićemo radove sve započete radove”, kazao je Hasanović.

Trenutno se rade i dve ulice na Dugalića brdu, trotoari u u ulici 426 u Selakovcu Radi se Ulica ”Rama Rožajca”, između Sutjeske i Palih boraca, u Ulici 8.marta se radi i vodovod i asfaltiranje, a kako najavljuje Hasanović, za dva dana počinju radovi i u Ulici 412 u Selakovcu.

S.Lj.

 

Podeli