Društvo

Gimnazijalci priredili veče za Filipa

U znak sećanja na tragično preminulog Filipa Ćirkovića, njegovi školski drugari priredili su veče posvećeno svemu onome što je Filip voleo i radio. U prepunom holu Gimnazije prisustvovali su njegova porodica, nastavnici, lekari, brojni prijatelji i rodbina koji su na ovaj način pokazali koliko su voleli talentovanog Filipa i da ga nikada neće zaboraviti.

U holu Gimnazije sinoć muk i suze. Na video bimu smenjivale su se Filipove slike koje su izazivale nevericu da nije među nama. Dok su njegovi drugari pričali o njemu, njegovi najmiliji ipak su imali osećaj da će se on od nekud pojaviti. Ali, Filip je prerano napustio ovaj svet i ako se radovao najlepšoj večeri, a to je matura sa svojim školskim drugarima.

O njemu su imali mnogo toga da kažu, ali Filip je sve to pokazao kroz ono što je radio i doprinosio kroz sve ono za šta je bio talentovan. Voleo je muziku, pa je ovaj skup počeo njegovom omiljenom pesmom Tome Zdravkovića, Svirajte noćas samo za nju.

Podsećamo, Filip Ćirković rođen je 14. 06.2000. u Novom Pazaru. Završio je osnovnu školu Bratsvo, a srednje obrazovanje započeo je u Gimnaziji. Tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 02.09.2018. godine.

N. H.

Podeli