Društvo

Kružni tok kod Opšte bolnice u funkciji

Kružni tok kod Opšte bolnice od danas je u funkciji. Postavljena je saobraćajna signalizacija,a cilj realizacije ovog projekta je bolje funkcionisanje saobraćaja u delu grada, koji je jedan od najpormetnijih s obzirom da su u blizini sve zdravstvene institucije.

Realizacija projekta izgradnje kružne saobraćajnice kod Opšte bolnice je od velikog značaja, s obzirom da je prethodno rekonstrusan vodovodni čvor, koji koriste građani Novog Pazara, a urađena fekalna i kišna kanalizacija. Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasnanović ističe da je ovo samo jedno od brojnih gradilišta u Novom Pazaru.

Izgradnja kružne saobraćajnice samo je jedan od brojnih projekata, koji će se realizovati za bolje funkcionisanje saobraćaja u Novom Pazaru. Sledeća godina biće još intezivnija, kada je realizacija infrastrukturnih projekata u pitanju. Na otvaranju kružnog toka najavljeno je da će se raditi u Novopazarskoj banji, ali i na ukorićavanju reke Trnavice.
Kružni tok kod Opšte bolnice, kažu građani,koji ovde žive I oni koji imaju poslovne objekte u blizini, smanjiće saobraćajni kolaps u ovom delu grada.

U Novom Pazaru u toku su radovi na 22 lokacije na kojima se asfaltiraju ulice. Podsećamo, ove godine za infrastrukturne radove namenjeno je preko 300 miliona dinara.

Podeli