Društvo

Asfalt i u Ulici Vehba Kolašinca

Asfalt u dužini od preko 200 metara, postavljen je i u Ulici Vehba Kolašinca. U naselju Ćerimidžinica biće urađeno još nekoliko krakova ulica, gde se prethodnih dana izvode pripremni radovi za postavljanje asfalta.

Meštani, koji žive u tom delu grada zadovoljni su novim izgledom svog naselja, a asphalt, kao I prethodno sređena komunalna infrastruktura će im kako kažu, pomoći da prevaziđu probleme sa izlivanjem vode posle svake obilnije kiše.

Predstavnici lokalne samouprave sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem na čelu obišli su radove na asfaltiranju u Ulici Vehba Kolašinca. Građevinska sezona je u punom jeku, a trenutno se u našem gradu radi na 22 lokacije. Prilikom obilaska radova gradonačelnik je rekao da je Grad Novi Pazar tu da finansira stvaranje boljih uslova za život građana. Kako je najavljeno, naredne godine biće izdvojeno više sredstava kako bi što veći broj ulica bio asfaltiran uz izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture.

U budžetu je za ovu godinu izdvojeno 300 miliona dinara za asfaltiranje i Novi Pazar je u ovom trenutku jedno od najvećih gradilišta u zemlji. Predstavnici lokalne samouprave su posebno istakli zadovoljstvo što se svi radovi odvijaju po planu I što su vremenski uslovi povoljni, pa se očekuje realizacija svih infrastrukturnih projekata do kraja godine, koji imaju za cilj da omoguće bolje uslove za život građana.

Podeli