Društvo

Kružni tok uskoro u funkciji

Novi kružni tok u blizini Opšte bolnice uskoro bi trebalo da bude u funkciji. Danas su izvođeni pripremni radovi za postavljanje prvog sloja asfalta i za par dana može se očekivati povratak ustaljenog režima saobraćaja, koji je zbog radova privremeno bio izmenjen.

Dok su brojni radnici i mehanizacija, užurbano radili na završnici priprema za postavljanje prvog sloja asfalta, na raskrsnici pet ulica u blizini Opšte bolnice, mi smo pitali građane da li su zadovoljni i šta misle o novom kružnom toku kao rešenju ove komplikovane saobraćanice.

Meštani ovog dela grada, posebno su oduševljeni kružnim tokom kao, kako tvrde, najboljim rešenjem na mestu gde se ukršta 5 saobraćajnica. Naglašavaju da će na ovaj način taj deo grada biti ne samo uređeniji, već i u značajnoj meri bezbedniji, jer je, kako ističu, na tim saobraćajnicama ranije bilo dosta udesa.

Radovi na asfaltiranju ulica u Novom Pazaru odvijaju se na mnogim lokacijama u gradu. Mehanizacija, koja radi na pripremi za asfalt nalazi se u 24 ulice. U dvorištu Doma zdravlja gradi se plato, a u blizini ove zdravstvene ustanove biće asfaltirana još jedna ulica. Radi se i u ulici, koja je pristupna džamiji u Muru. Za subotu je planirano da radovi budu završeni i u Ulici Vehba Kolašinca.

S.Lj.

 

Podeli