Društvo

I Vodovod intezivno radi

Radnici JKP “Vodovoda i kanalizacije“ na nekoliko lokacija rade na zameni fekalne, kišne kanalizacije, ali i na zameni dotrajalih vodovodnih cevi. U Ulici 8.marta intezivno se izvode radovi, a tu je planirano da se ulica u potpunosti rekonstriuše.

Jedno od brojnih lokacija, gde su angažovani radnici JKP”Vodovod i kanalizacija “ je i Ulica 8.marta. Meštani kažu da su radovi na rekonstrukciji značajni, jer krpljenje puta više nije bilo izvodljivo, a vodovodna mreža bila je u lošem stanju.

Direktor tog preduzeća Hanefija Brničanin ističe da je Ulica 8.marta morala u potpunosti da se rekonstruiše.
Brničanin dodaje da radnici odmah nakon završetka ulica prelaze na nove lokacije predviđene planom za rekonstrukciju.
Uporedo se radi na brojnim lokacijama u gradu. U Selakovcu u Dubrovačkoj ulici 426 intezivno se izvode radovi. Juče su radovi počeli i u Ulici Save Kovačevića, Kolubarskoj ulici, a i u još jednom kraku Ulice generala Živkovića.

U dvorištu Doma zdravlja gradi se plato, u Ulici Rama Rožajca u toku je priprema za asfalt, Radovi se izvode u Ulici Vehba Kolašinca, gde će biti sređeno dva kraka, radi se i u Ulici III sandžačke brigade. Radovi se izvode i u Dubrovačkoj ulici na nekoliko lokacija. Sređuju se 2 kraka Ulice Ruđera Boškovcića. Sprema se za asfalt ulica Jaćima Ristovića, Ulica Pljevaljska, radi se još jedna krak Pribojske Ulice. Sa pratećom komunalnom infrastrukturom rekonstruišu se ulice Gojka Bačanina i 8.marta. Pri kraju je izgradnja kružne saobraćajnice kod bolnica. Uskoro će početi da se radi i ulici, koja je pristupna džamiji u Muru.

Podeli