Politika

Za koju ulicu se imam Asmir Crnovršanin juče borio?

Glavni imam Medžlisa Novi Pazar Islamske zajednice u Srbiji Asmir Crnovršanin jedan je od onih, koji su juče nasilnički ušli u salu Skupštine. On je obraćajući se direktoru Kulturnog centra Husein Memiću rekao da je došao da traži asfaltiranje puta do džamije.

Otišli smo do kuće Crnovršanina, koja se stvarno nalazi na Hadžetu u kojoj živi njegov otac, a to je možda i jedina istina koju je rekao. Kako se vidi na snimku, Ulica Ive Andrića je sređena, pa se postavlja pitanje gde to Asmir Crnovršanin prlja cipele, da li možda u dvorištu Melajske džamije, gde je zapošljen da predvodi namaz. Svima je već poznato da u haremu tog verskog objekta Asmir Crnovršanin živi sa suprugom i decom, a ulica Ulica Rifata Burdžovića je davno sređena ili kada ide u posetu roditeljima. Ostaje nejasno za koju ulicu se juče Crnovršanin borio ili je i on kao i mnogi juče bio na zadatku.

Osim Crnovršanina, koji je bio među prisutnima u skupštinskoj sali bili su uglavnom upošljenici mešihatskih odbora Islamske zajednice u Srbiji,rodbine Muamera Zukorlića i njegovih odbornika.
Ono što se primećuje na snimku je da je na početku skupštine bilo više ljudi, ali svesni da su zloupotrebljeni mnogi su napustili taj politički predizborni performans Stranke pravde i pomirenja, pa je broj prisutnih prepolovljen, a među kojima su bili i opozicioni odbornici, jedan samostalni, ali i medresanti.

Jedan od građana, koji je juče izmanipulisan i iskorišćen u političke svrhe Stranke pravde i pomirenja pristvovao je juče u skupštinskoj Sali. Ne zna zbog čega je došao, kaže da čuje šta se dešava, a on je u anketi rekao i da je otišao nakon prve pauze, jer je video da će doći do sukoba, šta je bio cilj ovog već unapred režiranog upada u skupštinsku salu.

 

Podeli