Pazarci najavljuju novi spektakl protiv Beovuka (nedelja, 17.00)

Košarkaši Novog Pazara dočekuju ekipu Beovuka 72 u drugom kolu Košarkaške lige Srbije (KLS), a trener novog člana elitne divizije Oliver Popović rekao je danas da je za pobedu nad Beograđanima potrebno pružiti maksimum na terenu.

“Imaju dugo iskustvo u KLS, dok su mnogi naši igrači prvi put u najjačem rangu. Ozbiljan su protivnik, igraju isto kući i na strani, ali verujem da ćemo pred punom dvoranom upisati drugu pobedu”, rekao je Popović na konferenciji za novinare.

Novi Pazar je na startu prvenstva slavio kao domaćin protiv Vojvodine sa 103:95, dok je Beovuk 72 poražan na svom terenu od Dinamika rezultatom 60:95.

“Treba da ponovimo prvo poluvreme iz meča s Vojvodinom, gde smo iz jake odbrane stizali do lakih poena. Treniramo dobro, atmosfera je sjajna i probaćemo da iskoristimo pozitivnu energiju”, kazao je krilni igrač Pazara Sead Hadžifejzović.

Novi Pazar i Beovuk 72 igraju u nedelju od 17.00 u dvorani Pendik.

“Očekujem prepunu dvoranu. Pozivam građane i navijače, koji su u prošlom kolu napravili fenomenalnu predstavu na tribinama, da dođu u većem broju. Biće još bolje”, najavio je član uprave Novog Pazara Dejan Kulundžić.

M. Minić

Podeli