Društvo

Obuka za porogramere

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje obuke koje će obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru, poput Java programiranja, izrade veb-aplikacija, PHP i Net programiranja. Za ovu obuku u Filijali Novi Pazar može da se prijavi 25 nezaposlenih lica.

Nacionalna služba za zapošljavanje je svoje programe obuka uskladila sa potrebama tržišta rada. U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova širom Srbije, među kojima je i Novi Pazar, a u koje će, u okviru prvog ciklusa koji počinje u septembru, biti uključeno ukupno 775 polaznika.

Uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.

Za više informacija, zaintersovana nezaposlena lica mogu se obratiti svom savetniku za zapošljavanje ili pratiti sajt Nacionalne službe za zapošljavanje, gde će redovno dobijati sve informacije o ovom programu.

Podeli