Sport

MMA WAR 4: Hajrović i Vicić za titulu (nedelja, 20.00)

Novopazarski borac u mešovitim borilačkim veštinama (MMA) Jusuf Hajrović boriće se u nedelju pred domaćom publikom sa Ivanom Vicićem za šampionski pojas pod okriljem MMA WAR organizacije u kategoriji do 94 kilograma.

“Imam velike planove, realno je da se uskoro borim za neku od evropskih MMA titula. Ipak, idem korak po korak. Protiv Vicića je trebalo da radim nedavno na Zlatiboru, ali je otkazao zbog povrede. Ovako je možda i slađe, u mom gradu i za titulu. Očekujem punu”, rekao je Hajrović.

Adnan Alić će se boriti na turniru četvorice teškaša, a u polufinalu ga očekuje Saša Dajić iz Bosne i Hercegovine. Pobednik tog duela u finalu će se sastati s boljim iz meča između Aleksandra Joketića iz Crne Gore i Nemca Franka Korca.

“I ostali okršaji na četvrtom MMA WAR-u biće kvalitetne. Zastupljene su različite kategorije, a zakazano je ukupno osam mečeva, uključujući i Hajrovićevu borbu večeri. Pozivam publiku da dođe u što većem broju”, naveo je Alić.

Preostala četiri para čine Slobodan Vukić i Tarik Žunić (oba Bosna i Hercegovina), Rade Nedović i Danijel Kokora (oba Srbija), Stanislav Krofak (Hrvatska) i Bojan Đurić (Bosna i Hercegovina), te Sadat Suljović (Srbija/Nemačka) i Danijel Aranđelović (Srbija).

“Spremam sam i jedva čekam da uđem u kavez. Verujem da će publika doći da vidi pravi MMA”, kazao je Suljović.

Nedeljne borbe u staroj Hali sportova počeće u 20 časova, a cena ulaznice je 300 dinara.

M. Minić

 

Podeli