Poziv poljoprivrednicima za posetu Novosadskom sajmu

Poljoprivrednici ovog kraja imaće priliku da posete Novosadski Sajam poljoprivrede. Prijava zainteresovanih za odlazak je do četvrtka 17. maja.

Sajam je prilika da poljoprivrednici  razmene iskustva , upoznaju se sa novinama , steknu nova prijateljstva i uspostave kontakte. Poljoprivrednici ovog kraja imaće priliku da po pristupačnim cenama obiđu Međunarodni poljoprivredni sajam.

“Na sastanku sa predsednicima poljoprivrednih udruženja Novog Pazara, Tutina i Sjenice dogovoreno je da i ove godine organizujemo posetu Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Dogovor je bio da to bude 19.maj u 5 sati ispred zgrade gradske uprave. Odabrali smo da to bude subota neradni dan zbog onih poljoprivrednika, koji rade. Odlazak je organizovan zahvaljujući budžetskim sredstvima Grada Novog Pazara i učešćem poljoprivrednika. Oni koji su zainteresovani da obiđu tu manifestaciju u obavezi su da uplate 1000 dinara do 17.maja u prostorijama Međuopštinske unije poljoprivrednih udruženja”, kazao je ispred te organizacije Ismet Sajtarić.

85.Novosadski poljoprivredni Sajam će se održati od 15. do 21. maja. Sajtarić kaže da je interesovanje poljoprivrednika ovog kraja prethodinih godina bilo veliko, te da očekuje da će tako biti i ove.

 

Podeli