PolitikaVesti

Izbori u CG: Bošnjaci sa Đukanovićem u Podgorici

Bošnjačka stranka u Crnoj Gori na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, zakazanim za 27. maj, nastupiće u koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista.

Kako je saopšteno iz te partije, zahtevi za ulazak u predizborni aranžman zasnovani su “na realnim potrebama naših sunarodnika koji žive u svim sredinama u okviru Podgorice”.

“Veća zastupljenost Bošnjaka-muslimana u institucijama Glavnog grada, izgradnja putne, vodovodne i komunalne infrastrukture u sredinama koje naseljavaju naši sunarodnici, kao i veća budžetska izdvajanja za privredne projekte su bili osnovni uslovi pregovaranja dve partije.

Uvereni smo da birači i simpatizeri Bošnjačke stranke prepoznaju naša zalaganja i da će nam ukazati poverenje kako bi nastavili da ih autentično predstavljamo u Skupštini i Izvršnoj vlasti u okviru glavnog grada.

Bošnjačka stranka će na zajedničkoj odborničkoj listi imati dva kandidata, i to stomatologa dr Nedžada Dreševića,  i diplomiranog ekonomistu mr Seada Šahmana, “, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

 

Senada Kalić

Podeli