Sport

Čepeljac spreman za Otvoreni kup Srbije

Otvoreni kup Srbije u bodi-bildingu održaće se 28. aprila u Novom Pazaru, a među više od 120 takmičara iz regiona biće i Novopazarac Muzafer Čepeljac.

“Nestrpljvo očekujem najvažnije ovosezonsko takmičenje, koje će biti kvalifikaciono za sastav reprezentacije Srbije pred prvenstva Balkana i Evrope. Nastup pred domaćom publikom predstavlja veliku čast, ali i obavezu”, rekao je Čepeljac.

On je naveo da pripreme traju sedam meseci u kontinuitetu.

“To je spartanski život. Dijeta, briga o svim mogućim detaljima, počev od ishrane preko treninga, fizioterapeuta, masaža, zdravstvenih testova”, priznao je Čepeljac.

Pazarski bodi-bilder je istakao da je posebno ponosan na titulu fitnes-model svetskog šampiona, koju je osvojio 2015. godine u Sloveniji.

“Tu su i titule sa jakih takmičenja u Valjevu, Ćupriji, Jagodini, Sarajevu, zatim učešće na šampionatu Balkana, kada sam i napustio modele i prešao u fizik kategoriju”, dodao je Čepeljac.

Njegov trener je Filip Dojčinović iz Vlasotinca, s kojim sarađuje od septembra prošle godine.

“Veliki je radnik i hoće da sluša. Očekujem da će u svom gradu imati veliku podršku, pa se nadam nekoj od medalja”, kazao je Dojčinović.

M. Minić

Podeli